BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 15, 2009

Aku x kira~~ walaupn aku da wat post pasal haiwan yg comel ney, aku still nk wat agi skalik haaa~~ pasal dia sgt comel ngeee~~~

Dia nie sgt nakal. Skang ney dia da mcm adik kat bilik tu~~ sumorang layan dia baik. tp tu ar.. dia sgt2 nakal so mmg skali dpt kuar dr cage, dia lari2 dgn gaya yg sgt comel~~ siap slide atas simen agi hehe~~

Baby tgh minum air~~

Baby tgh lepak kat port yg dia suke~~
Mcm doll kn?
Comel~~

video

Ni pulak video aku tangkap td dia tgh wat aksi cute~~

blog comments powered by Disqus