BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 14, 2011

Ada orang curse aku lagi, Teehee =)

Orang curse aku lagi. Entah, mungkin aku dah sakitkan hati banyak orang dengan posting blog aku kut. Kalau betul aku dah sakitkan hati kau, aku minta maaf banyak2. Sangat banyak2. Just... nak mintak. Takyah lah letak anonymous kalau nak mencarut dalam blog orang. Letak nama sebenar, baru got balls (for guys haha). Have pride laa babe, be brave to put your real name here.

p/s: berdasarkan pada Feedjit Live; aku jangka kan peminat Fiffy Natasya lagi yang mencarut ni. This girl punya peminat really got no manners. Dah tak terkira perkataan c!bai diorang tibai bagi kat. Aku dah buat bahagian aku, aku dah mintak maaf kat fiffy dengan peminat dia. Ni giliran kau pulak minta maaf wahai si polan. Kalau tak, nanti aku tuntut Akhirat je lah. Matte ne! (wait for me!) =)

p/s/s: Kepada Fiffy Natasya sekiranya anda terbaca post ni, educate sikit lah peminat kamu tu. I pity you very much because you got such a bad mouth fans. I realized I did wrong for condemning you that much, I have apologized, so this now up to your fans to apologized to me. Tapi tak apa lah, kutuk aku lagi banyak, lagi banyak pahala aku dapat en? Till then :)

blog comments powered by Disqus