BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 28, 2010

Malas nak cari gaduh



Dengan ini diisytiharkan aku nak buang post pasal fiffy natasya (natasha? entah..) pasal malas nak cari gaduh dengan manusia kurang bermoral cuba letak ayat kurang sopan kat blog aku. Even kadang2 aku mencarut juga ahaha. Tapi those were kinda offensive to me lah kan. So kalau nak baca juga post ni, tanya lah aku sendiri. Malas dah nak terima tohmahan (?) dari mereka2 ini. Okay I totally understand lah not everybody can take those harsh words. I am harsh sometimes, I admit that. And yes I know, I can't say harsh things to other people too. But please please please get a life lah weh. In reality, it's much more harsher than all of my stupid words. Okay judge me the way you want laa. I totally understand. You don't know me and I don't know you either. Say whatever you want but stay out of my life, wokeh kanak2 semua? Ada paham? Sori aku rasa macam nak mengarut jer dalam post ni pasal aku tahu kalau orang google nama dia konpem jumpa post ni wakaka.


p/s: kali terakhir aku cakap, blog ni untuk kawan2 aku dan juga untuk sesiapa yang sekepala dengan aku dan berminat nak baca blog aku. KAU, ye ENGKAU, yang tak kenal aku, sila duduk jauh2 jangan menyebok lagi kat sini. Aku dah buang post fiffy natasya, aku tahu KAU memang puas hati. So get a life, jangan asyik nak mencarut kat blog orang. terima kasih.

p/s/s: weee tak tau kenapa aku rasa nak senyum je bila baca balik post yang ni ahaha

p/s/s/s: post ini pun dah menggantikan post pasal fiffy natasya tuhh. adioss

blog comments powered by Disqus