BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 30, 2010

Traffic naik sebab fiffy natasya. Hehhh??

Seperti yang korang boleh nampak, atas tuh gambar aku buat print screen traffic blog aku untuk masa 1 hari (err setengah). Oh mintak maaf kalau sesiapa ter google nama "fiffy natasya" and terjumpa post yang ni sebab dalam ni sorry la tak berminat nak cerita pasal dia pun. Lagi berminat nak cerita pasal traffic aku naek sebab dia. Well, as you can see can gambar atas tuh, yang aku highlight besar2 tuh, memang kelakar lah kan. Rupanya ramai yang bookmarked aku punya page semata2 sebab fiffy ni. Almost semua datang directly to my page. Kelakar pun ada jugak lah kan. Pasal niat asal aku buat post tuh bukan nak naik kan traffic pun. Tak berminat. Kalau traffic aku naik post pasal Tun Dr Mahathir ke, takpe lah jugak. Berbaloi sikit. Niat aku just nak bagi my not so humble opinion pasal dia. And share it with my friends hehe. Even though my friends seems to be disinterested with her. Tak apa lah. Aku dah buat posting dah pun.


Neway, siapa2 peminat fiffy yang rasa ter offended sebab post aku ni, aku minta maaf banyak2. Emo post memang dah gaya penulisan aku sejak dari dulu. Those who follow my blog from the beginning will know my way of posting. Turun naik lah kiranya. Kejap emo and kejap tak. Depends on my mood (and if I am pms-ing). So siapa2 tak biasa dengan gaya penulisan aku, you may hit the close button. Aku bukan blogger yang mencari duit. Aku tak guna blog nak cari duit. Dari tahun 2005 aku start blogging, niat aku satu je. Aku blogging pasal nak share pengalaman, pendapat, kehidupan seharian aku dengan kawan2. And make new friends who seems to share the same interest with me, here in this blog. If you found something interesting here, you are most welcome to comment and go through my blog as much as you want. But if anything dissatisfying you here, I don't think you should be in this blog. I welcome friends but I dis-encourage foes to be here. (And yeah, I like to make friends rather than foes).

p/s: tak ada niat nak jatuhkan dia pun. takkan blogpost dari blog ciput cam aku ni boleh jatuhkan nama seseorang artis. ye tak? aku bukannya blog muzik macam oh! artis punya blog. I don't have those kind of power.

p/s/s: lately ni suka tido awal, kepala pening2 and badan sakit2 sebab demam. pukul 12 da tido? So really not me.

p/s/s/s: and lately aku ada amalkan diet atkins. Sebenar nya aku dah buat half posting pasal diet atkins ni tapi I put it on hold. Pasal aku belum betul berjaya dengan diet ni so I leave it that way first. Have tried 2 days but failed but yesterday was kinda succesful untuk bertahan. I am proud with myself ngeee. Lost 1 kg just in one day. Kalau aku berjaya dengan diet ni, aku akan buat full posting. Kalau tak, mungkin half posting je la haha. Tapi right now badan terasa agak lemah2 sebab maybe corak pemakanan aku dah berubah. doakan aku berjaya rakan2!

blog comments powered by Disqus